موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

تکلیف طرح ساماندهی کارکنان دولت مشخص شد

تکلیف طرح ساماندهی کارکنان دولت مشخص شد میثم لطیفی گفت: تاکید ما بر افزایش ظرفیت نیرو و جذب در مناطق محروم است تا خدمات در تمام نقاط کشور عادلانه توزیع شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ استخدام، تبدیل وضعیت و ساماندهی نیرو‌های شرکتی، قراردادی و رسمی در دولت یکی از مطالبات این روز‌های کارمندان و کارگران دولت است. در میان دستگاه‌های دولتی؛ وزارت آموزش و پرورش یکی از پرجمعیت‌ترین بخش‌های کشور است که هر ساله استخدام دارد، اما وضعیت استخدامی سایر دستگاه‌ها مشکلاتی دارد که رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در روز‌های اخیر روی آن‌ها تمرکز دارد.

میثم لطیفی (رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور) با اشاره به هجدهمین جشنواره ارزیابی دستگاه‌های این سازمان با عنوان «جشنواره شهید رجایی» در رابطه با امتیازدهی و اولویت‌بندی دستگاه‌ها در زمینه تبدیل وضعیت نیرو‌های موقت و شرکتی و طرح ساماندهی نیرو‌ها به ایلنا گفت: در این زمینه قانون باید تعیین تکلیف کند و هنوز در این زمینه تکلیف قانونی برای سازمان اداری و استخدامی تعیین نشده است.

وی درباره اولویت‌بندی دستگاه‌ها در زمینه تبدیل وضعیت و ساماندهی نیرو‌ها افزود:، چون این طرح دستخوش تغییراتی است، لذا از هم‌اکنون مشخص نیست که چه تصمیمات و اولویت‌بندی‌هایی در زمینه اجرای طرح تبدیل وضعیت و ساماندهی نیرو‌ها گرفته شود. هرچه در قانون پیش‌بینی شود، سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است آن را اجرا کند.

لطیفی درباره برنامه استخدامی این سازمان در سال پیش‌رو اظهار کرد: تلاش کردیم از ظرفیت آزمون‌های استخدامی در جذب نیرو استفاده کنیم. در بخش آموزش و پرورش قریب ۵۶ هزار نفر در سال جاری جذب خواهیم داشت. در رابطه با دانشگاه فرهنگیان مجوز قریب به ۳۰ هزار نفر صادر شده، زیرا جذب نیروی بخش آموزش مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی با اشاره به این مطلب که برای حوزه بهداشت و درمان و جذب نیروی بیمارستانی، پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری امسال ظرفیت جذب ۲۵ هزار نفر استخدام در نظر گرفته شده که در بیمارستان‌های دولتی و خیریه‌ای مشغول خواهند شد، افزود: برای جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها که نیاز امروز بخش آموزش عالی است، ۲۴۰۰ نفر ظرفیت استخدامی در نظر گرفته شده و در وزارت بهداشت نیز برای امسال ۵۰۰ نفر و برای سال آینده ۱۵۰۰ نفر ظرفیت جذب هیات علمی درنظر گرفته شده است. ضمن اینکه تاکید ما بر افزایش ظرفیت نیرو و جذب در مناطق محروم است تا خدمات در تمام نقاط کشور عادلانه توزیع شود. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار